Cum platesc o asigurare online?

Intrebari pentru plata asigurari online?

Pe formularul de comanda in campul Metoda de plata veti selecta modul in care doriti sa achitati polita de asigurare ce urmeaza a fi comandata.

Sunt disponibile urmatoarele variante:                     

  1. plata ramburs
  2. plata cu OP
  3. plata cu CARD

Pentru plata ramburs, veti fi contactat de catre un operator  in vederea validarii datelor transmise prin intermediul formularului de comanda online. Plata ramburs se va efectua in baza chitantei emise de FAN Courier la livrarea politei de asigurare. Politele de asigurare cu metoda de plata ramburs se vor emite cu data de intrare in valabilitate la minim 48 de ore de la plasarea comenzii online.

ATENTIE! La aceasta metoda de plata nu este disponibila transmiterea prin e-mail sau fax a unei copii de pe polita de asigurare emisa.

Pentru plata cu OP, vei primi prin e-mail decontul de prime cu instructiunile de plata. Dupa efectuarea platii trebuie sa transmiteti dovada efectuarii platii pe e-mail sau fax conform instructiunilor din decontul de prime primit. Dupa ce ati transmis dovada platii veti fi contactat de catre un operator  in vederea validarii datelor transmise prin intermediul formularului de comanda online. Politele de asigurare cu metoda de plata cu OP se vor emite cu data de intrare in valabilitate in ziua imediat urmatoare platii sau in aceiasi zi in cazul politelor de asigurare auto RCA emise pentru autovehicule noi ce urmeaza a fi inmatriculate.

ATENTIE! La aceasta metoda de plata este disponibila transmiterea prin e-mail sau fax a unei copii de pe polita de asigurare emisa in maxim 30 minute de la confirmarea platii.

Pentru plata cu CARD, veti fi directionat in pagina securizata a bancii pentru efectuarea tranzactiei.  Completarea datelor se face in conditii de siguranta maxima iar datele cardului raman confidentiale. Politele de asigurare cu metoda de plata cu CARD se vor emite cu data de intrare in valabilitate in ziua imediat urmatoare platii sau in aceiasi zi in cazul politelor de asigurare auto RCA emise pentru autovehicule noi ce urmeaza a fi inmatriculate.

ATENTIE! La aceasta metoda de plata este disponibila transmiterea prin e-mail sau fax a unei copii de pe polita de asigurare emisa in maxim 5 minute de la confirmarea inregistrarii tranzactiei de catre banca.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/x23asigi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3413