Cum comand o asigurare online?

Cum comand o asigurare online?

Introduceti toate datele solicitate de formularul specific asigurarii dorite (formular asigurare RCA, formular asigurare CASCO, formular asigurare locuinte, formular asigurare medicala calatorie) si urmatii pasii indicati de acesta. Apasand bunonul Afiseaza tarife lansati cererea de oferta si asteptati aparitia tarifelor. Pe masura ce se primesc de la serverele societatilor de asigurari informatiile referitoare la cererea dumneavoastra de oferta, tarifele se vor afisa in mod automat pe ecran.

Selectati pretul dorit si apoi metoda de plata conform optiunii dumneavoastra. In continuare completati datele de contact si adresa de domiciliu. In cazul in care doriti ca asigurarea sa va fie expediata la o alta adresa veti completa corespunzator rubrica Adresa corespondenta.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul Comanda asigurare urmand ca prin e-mail sa primiti o confirmare a comenzii cu toate detaliile acesteia. In acest fel veti fi sigur ca am preluat comanda si aceasta urmeaza a fi procesata in cel mai scurt timp posibil.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/x23asigi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3413