O nouă societate de asigurări intră pe piața RCA

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat cererea societății Grawe România Asigurare S.A. de autorizare în vederea practicării asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA), precum și a asigurărilor de vehicule terestre, exclusiv material feroviar rulant (CASCO).

Grawe devine astfel a noua societate autorizată să subscrie polițe RCA alături de: Allianz-Țiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig și Uniqa, contribuind la consolidarea unui mediu concurențial sănătos pe această piață, în beneficiul consumatorilor.

Prezentă pe piața asigurărilor de 15 ani, Grawe România Asigurare S.A. este subsidiara locală a grupului austriac cu același nume. Cea mai mare parte a business-ului este susținută de asigurările de viață, însă societatea are în portofoliu și asigurări de proprietăți și bunuri, asigurări de sănătate și de accident. Din 2010 vinde și asigurări obligatorii pentru locuințe în calitate de acționar al PAID.

Grupul austriac Grawe operează pe 13 piețe din Europa Centrală și de Est, are circa 4.600 de angajați, iar anul trecut a înregistrat venituri totale din prime în valoare de 522,5 milioane de euro.

 

 

sursa: asfromania.ro

Distribuie pe Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments are closed.